Posta autó

16700 Ft

. ---- Ingyenes szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.

A termék festettlen! A 40-es, 50-es, 60-as évek fajátékainak újra gondolt verziója, replikációja.

Éppen ezért lehetséges, hogy a mai kor előírásainak, követelményeinek nem felel meg mint játék, ezért inkább gyűjtőknek és a kreatív hobbyt kedvelőknek ajánljuk. További leírás a kép alatt olvasható!

A termék a40-es, 50-es, 60-as évek fajátékainak újra gondolt verziója, replikációja.

Éppen ezért lehetséges, hogy a mai kor előírásainak, követelményeinek nem felel meg mint játék, ezért inkább gyűjtőknek és a kreatív hobbyt kedvelőknek ajánljuk.

Termékeink kézimunkával és az egészségre nem káros anyagokból készülnek, felületkezelés és festés nélkül. Nem vízálló, beltéri használatra!

Natúr kivitelben is a környezetünk szép dekorációja lehet, de természetesen bár milyen színre is festhető.

Ajánlott a kereskedelmi forgalomban, kreatív kellékeket forgalmazóüzletekben beszerezhető, vizes bázisú, akril festékek használata. Minden esetben készítsünk próbafestést a takarásban levő helyeken. Nyugodtan szétszerelhető fő részeire egy kézi csavarhúzóval festés előtt.

Kellő vízzel való hígítás után, írószerben kapható ecsettel felvisszük a festéket a felületre. Egyszerre kis területen dolgozzunk és bentről (fülke) kifelé haladjunk. Kisméretű mosogatószivacsot (dörzsis) olló segítségével kb.2 x 2 cm-es részekre darabolunk. Gyorsan kell dolgoznunk, ezért kell kis területre felhordani a festéket, majd megfogunk egy levágott szivacs darabot és e felvitt festéket finom mozdulatokkal tunkoljuk. Ezzel a technikával eloszlik a felvitt festék és nem látszanak az ecsetvonások. Ha rögtön nem érjük el a kellő színt (nem takar, foltos), megvárjuk még megszárad, és újabb festékréteget hordunk a felületre (ajánlott).

A fülke belseje és egyéb helyeken hagyhatjuk az ecsetvonásokat akár, ezzel is utánozva a kopott, ódon hatást.

A festés megkönnyítése céljából az alvázról lecsavarozhatók a fő darabok. A lámpák és a kormány kihúzható, nincs rögzítve! Végleges összeszereléskor a sárvédő hátsó ívét, egy csepp ragasztóval a karosszériához kell rögzíteni. Végleges festés és összeszerelés után a kereskedelmi forgalomban kapható, spray kivitelű Akril, színtelen lakkal, jól szellőztetett helyen a modellünktől, Kb. 25-30 cm távolságból lefújjuk. Védőmaszk használata ajánlott! Érdemes többszőr, VÉKONY rétegben felhordani.

24 óra száradás elteltével a mellékelt öntapadós matricákat felragaszthatjuk.

A bank modell egy persely és kiürítése, a fülke eltávolítása után lehetséges.

Méretek 29,5 × 12,5 × 18 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart
falikep-dekoracio-ajandek-kezmuves-termek-faplakett-konyha-nappali-lakas-szoba-szuletesnap-evfordulo-nevnap-valentin-karacsony-fiu-lany-kep- fenykep-3D-kifesto-fa-autó-fajatek-postaPosta autó
16700 Ft
Scroll to Top