Magyarországi szállítási feltételek

Az áruházban kiválasztott és megrendelt terméket az Magyar Posta MPL futárszolgálatával juttatjuk el Önökhöz! A kiszállítás határideje a rendelés feladásától számított 1-3 munkanap. Az MPL futárszolgálat munkanapokon, reggel 8 és délután 5 óra között kézbesítenek! Kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem tudjuk előre pontosan megmondani, hogy az adott területen mikor szállítanak a futárok. Általában igaz az, hogy a felvételt következő munkanapon, munkaidőben kézbesítenek, ám határozott időpontra történő szállítást sajnos nem tudjuk biztosítani!

Amennyiben sem Ön, sem valamely családtagja nem tartózkodik otthon, akkor érdemes olyan címet megadni ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot (pl. a munkahelyét). A megjegyzésben feltüntethet egyéb tudnivalókat is a szállítási címmel kapcsolatban, illetve feltétlenül adja meg mobiltelefonját a futár számára. Sikertelen kézbesítés esetén a posta az Önhöz tartozó helyi postára teszi le a csomagot, amit 5 napon belül át vehet, ha ez idő alatt nem veszi át a postán, akkor utána visszaszállítják telephelyünkre a kiküldött csomagot.

Az MPL az alábbi lehetőséget kínálja:
– Házhoz szállítás  

Házhoz kézbesítésnél: Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt. 


– Postán maradó

Kézbesítés PostaPontra: A Postára (Postán maradóként) vagy Partner PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap lehet. A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében lehetséges. Több, mint 180 postánál – külön díj felszámítása nélkül – a hétvégi nyitvatartási rend miatt szombaton is átvehetők a pénteken 1 munkanapos időgaranciával feladott csomagok.

– Csomagautomata

Kézbesítés Csomagautomatára: Csomagautomatára címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára és e-mail címére üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az üzenet kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából. Amennyiben a csomag árufizetés többletszolgáltatással került feladásra, a csomag átvételéhez a címzettnek az automatánál bankkártyával kell rendeznie az árufizetés összegét. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik. Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt az MPL beszállítja a postára. Ekkor a címzett SMS-ben és e-mail-ben újabb tájékoztatást kap arról, hogy csomagja mely postán került elhelyezésre és azt meddig veheti át (a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap áll rendelkezésére).

Magyarországon érvényes szállítási árak:

30.000 FT alatt, Banki előre utalással a szállítási költség csak 1500- Ft.

30.000 FT alatt MPL: 1980.- Ft

30.000FT felett 0 Ft (INGYENES)

Az egyedi kérésre, rendelésre gyártott termékről mintát küldünk e-mailben, szemrevételezés céljából. Elfogadás után kérnénk átutalni a rendelés végösszegét a megadott bankszámlára.

Banki átutalás:

Amennyiben banki átutalással szeretne fizetni, a megrendelés leadásakor válassza ki a banki átutalás lehetőséget.

A megrendeléséhez kapcsolódóan díjbekérőt állítunk ki, mely tartalmazza az előre utaláshoz szükséges adatokat. 

Természetesen lehetősége van a díjbekérő megérkezése előtt is már utalni, ez esetben a rendelés visszaigazoló emailben található összeget utalja át a lenti bankszámlaszámra.. A közlemény rovatba kérjük, írja be a megrendelés számát és a megrendelésen szereplő nevet.

Utalási adatok:

Takarékbank Zrt..

Szabó János E.V.

63300099-14910782

A közlemény rovatba kérnénk feltüntetni: a rendelés számát, a megrendeléskor leadott e-mail címet.

 Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rendelését az átutalás megtörténte után tudjuk szállítani!

  1. Munkatársaink ellenőrzik, hogy rendben megérkezett-e a megrendeléshez kapcsolódó összeg a bankszámlánkra.

  2. Amint megérkezett a megrendeléshez kapcsolódó összeg:


a, raktáron lévő termékeknél:
kollégáink máris intézik az ön által rendelt termékek szállítását, amennyiben a termékből van raktárkészleten. A szállítás napjáról munkatársunk pár napon belül értesíti Önt.

b, Ha a termék egyedi megrendelés, ez esetben az összeg beérkezését követően áll csak módunkban elkészíteni a kívánt terméket/termékeket.

Tájékoztatjuk, hogy az átutalás teljes összegének megérkezéséig, sajnos nem áll módunkban a megrendelt terméket átadni a futárnak kiszállításra!
Jelenleg csak Magyarországra vállalunk szállítást.Az ÁSZF 6. pontja ebben az esetben nem alkalmazható!

Az összeg beérkezése után kerül csak legyártásra a termék.

Amennyiben valamely megrendelt tételt nem áll módunkban kiszállítani, a szállítási költség a leadott megrendelés összegéhez igazodik.

Magyarországon kívül nem szállítunk csomagot!

Sérült csomag

Kérjük, hogy a futártasakot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Ha olyan sérülést tapasztal a tasakon, mely a benne lévő áru károsodására utal, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot. Ha magán a tasakon van egy kis karcolás, az még nem utal a benne lévő termék sérülésére. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban térítésmentesen cserélni a küldeményt. Ha sérülést tapasztalnak, kérjük haladéktalanul lépjenek ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba az ezermegegy.hu@gmail.com e-mail címen vagy munkaidőben a +36 /50-129-11-57 telefonszámon.

Shopping Cart
Scroll to Top